Films

Andre Rieu - Concert Maastricht 2017

Andre Rieu - Concert Maastricht 2017 Special
Regisseur

Acteurs

Genre

Concert

Tijdsduur

3 uur, 5 minuten

Dé publiekstrekker van de zomer keert terug naar AnnexCinema! Op 22 en 23 juli kunt u bij ons genieten van de wereldberoemde zomeravondconcerten van André Rieu in Maastricht.

Een unieke gelegenheid om de schitterende concerten, op het meest romantische plein van Nederland, Het Vrijthof in Maastricht, te beleven op het witte doek. De concerten van Rieu staan bekend als spectaculair, bijzonder en onvergetelijk. Met schitterende decors, zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en bijzondere gastoptredens zorgt Rieu voor een avond om nooit te vergeten.

Tijdens de pauze van de voorstellingen wordt u getrakteerd op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 22 juli, om 20.00 uur en op zondag 23 juli om 15.00 uur.

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 14 juli opgehaald en betaald te worden. Alle niet-verkochte kaarten gaan zaterdag 15 juli opnieuw in de verkoop.


André Rieu Diner Arrangement - Zaterdag 22 juli
Op zaterdag 22 juli kunt u uw avond helemaal compleet maken met ons André Rieu Diner Arrangement, in samenwerking met Restaurant De Markies. Eerst heerlijk uit eten en daarna genieten van het schitterende orkest in de bioscoop.

U wordt om 17.00 uur welkom geheten bij De Markies. Daar krijgt u een heerlijk 3-gangen menu voorgeschoteld. Er wordt uiteraard voor gezorgd dat u op tijd in de bioscoop aanwezig kunt zijn voor het concert.

Het André Rieu Diner Arrangement dient u te reserveren bij Restaurant De Markies, en is exclusief bioscooptickets. Deze dient u los te reserveren bij AnnexCinema.

Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is minder dan in de bioscoop, dus wees er op tijd bij!

Reserveren bij Restaurant De Markies via 0348-431399 of info@restaurantdemarkies.nl
Prijs: 35,00 euro (excl. dranken en bioscoopticket)


LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 14 juli opgehaald en betaald te worden. Alle niet-verkochte kaarten gaan zaterdag 15 juli opnieuw in de verkoop. Dit geldt ook voor het André Rieu Diner Arrangement.André Rieu Lunch Arrangement - Zondag 23 juli
Op zondag 23 juli kunt u uw middag helemaal compleet maken met ons André Rieu Lunch Arrangement, in samenwerking met Restaurant De Markies. Eerst heerlijk lunchen en daarna genieten van het schitterende orkest in de bioscoop.

U wordt om 12.00 uur welkom geheten bij De Markies Daar krijgt u een heerlijk 3-gangen lunchmenu voorgeschoteld. Er wordt uiteraard voor gezorgd dat u op tijd in de bioscoop aanwezig kunt zijn voor het concert.

Het André Rieu Lunch Arrangement dient u te reserveren bij Restaurant De Markies, en is exclusief bioscooptickets. Deze dient u los te reserveren bij AnnexCinema.

Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is minder dan in de bioscoop, dus wees er op tijd bij!


Reserveren bij Restaurant De Markies via 0348-431399 of info@restaurantdemarkies.nl
Prijs: 29,50 euro (excl. dranken en bioscoopticket)


LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 14 juli opgehaald en betaald te worden. Alle niet-verkochte kaarten gaan zaterdag 15 juli opnieuw in de verkoop. Dit geldt ook voor het André Rieu Lunch Arrangement.

Terug