Films

Annex4Owen: De Marathon

9ScarySwearing
Annex4Owen: De Marathon Special
Regisseur

Diederick Koopal

Acteurs

Mimoun Oaïssa, Dragan Bakema, Georgina Verbaan, Loes Luca

Genre

Drama - Komedie

Tijdsduur

2 uur, 10 minuten

In samenwerking met het Woerdense goede doel Friends4Owen is er op maandag 2 oktober Annex4Owen. De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Semmy, een organisatie die zich inzet voor meer onderzoek naar hersenstamkanker.

Tijdens deze avond wordt u bij binnenkomst getrakteerd op een welkomstdrankje en in de pauze op lekkere hapjes. De dresscode van de avond is, geheel bijpassend bij de film, sportief!

De Marathon:
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze prestigieuze loop en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish...

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 29 september opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 30 september opnieuw in de verkoop.

Maandag 2 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur
Prijs: 15,00 euro
Dresscode: Sportief

Terug