Films

CinemaPlus: Moonlight

12ViolenceDiscriminationNarcoticsScarySwearing
CinemaPlus: Moonlight CinemaPlus
Regisseur

Barry Jenkins

Acteurs

Mahershala Ali, Trevante Rhodes, André Holland

Genre

Drama

Tijdsduur

2 uur, 20 minuten

CinemaPlus: Op een rustige dinsdagmiddag naar de film wanneer u de tijd heeft. Voor slechts 8 euro inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de film. Op dinsdag 4 april vertonen wij naast Moonlight ook Jackie.

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm.

De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali (House of Cards), Trevante Rhodes (Westworld), André Holland (Selma) en Naomie Harris (Spectre, Skyfall). Moonlight is lovend onthaald door de internationale pers en is heeft de Oscar voor Beste Film gewonnen!

Dinsdag 4 april
Aanvang: 14.00 uur
Zaal open: 13.30 uur
Prijs: 8,00 euro p.p.

Terug