Films

CinemaPlus: The Only Living Boy in New York

ALSwearing
CinemaPlus: The Only Living Boy in New York CinemaPlus
Regisseur

Marc Webb

Acteurs

Kate Beckinsale, Pierce Brosnan, Jeff Bridges

Genre

Drama

Tijdsduur

1 uur, 55 minuten

CinemaPlus: Op een rustige dinsdagmiddag naar de film wanneer u de tijd heeft. Voor slechts 8 euro inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de film. Op dinsdag 10 oktober vertonen wij naast The Only Living Boy in New York ook Retour en Bourgogne.

De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder.

Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet.

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.


Dinsdag 10 oktober
Aanvang: 14.00 uur
Zaal open: 13.30 uur
Prijs: 8,00 euro p.p.

Terug