Films

CinemaPlus: Tonio

12NarcoticsSwearing
CinemaPlus: Tonio Verzoekfilm
Regisseur

Paula van der Oest

Acteurs

Pierre Bokma, Rifka Lodeizen, Chris Peters

Genre

Drama

Tijdsduur

2 uur, 10 minuten

U vraagt, wij draaien. Op veler verzoek vertonen we op dinsdag 13 juni, tijdens onze CinemaPlus middag nogmaals eenmalig de film Tonio. Deze film zullen wij deze middag dan ook vertonen als CinemaPlus voorstelling.

CinemaPlus: Op een rustige dinsdagmiddag naar de film wanneer u de tijd heeft. Voor slechts 8 euro inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de film. Op dinsdag 13 juni vertonen wij naast Tonio ook Hidden Figures en Lion.

De film:
Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven.

Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politieagenten en artsen. Hij reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Dinsdag 13 juni
Aanvang: 14.00 uur
Zaal open: 13.30 uur
Prijs: €8,00 euro p.p.

Heeft u ook een film op het oog die u erg graag wilt zien. Geef uw voorkeur dan door via info@annexcinema.nl.

Terug