Films

GirlsNight: Misfit

AL
GirlsNight: Misfit GirlsNight
Regisseur

Erwin van den Eshof

Acteurs

Djamila, Jill Schirnhofer, Donny Roelvink

Genre

Komedie

Tijdsduur

1 uur, 50 minuten

Bij welke squad hoor jij?! Daar draait het om in de nieuwe film Misfit! Op vrijdag 22 september kom je erachter tijdens onze GirlsNight!

Speciaal voor alle jonge meiden is het op vrijdag 22 september GirlsNight met de film Misfit! Voor slechts €10 euro zie je de nieuwe high school komedie Misfit als allereerste!

Om de GirlsNight te vieren krijg je bij binnenkomst een drankje en word je in de pauze getrakteerd op een lekkere bittergarnituur!

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als -Misfit-, een buitenbeentje, wordt bestempeld.

Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 15 september opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 16 september opnieuw in de verkoop.

UPDATE: Kaarten gereserveerd na de deadline van 15 september, dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang afgehaald te worden.

Vrijdag 22 september
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Prijs: 10,00 euro inclusief drankje en hapjes

Terug