Films

Jewels - Live Ballet

Jewels - Live Ballet Live Ballet
Regisseur

nvt

Acteurs

nvt

Genre

Live ballet

Tijdsduur

2 uur, 45 minuten

George Balanchine's tijdloze interpretatie van de briljante twinkeling van smaragden, robijnen en diamanten.

George Balanchine's tijdloze interpretatie van de briljante twinkeling van smaragden, robijnen en diamanten is een briljante ballet-klassieker.
De Franse muziek uit de Romantiek van Fauré zorgt voor de impuls en de subtiliteit in het lyrische 'Smaragden', terwijl het vuur van 'Robijnen' voortkomt uit Stravinsky en de Jazz-Age energie uit New York. Grootsheid en elegantie maken het ballet compleet met de pracht van Keizerlijk Rusland en de ongeëvenaarde muziek van Tchaikovsky in 'Diamanten'.

Jewels is een masterclass in de vele facetten van het klassieke ballet en natuurlijk van The Royal Ballet zelf: de virtuoze choreografie van Balanchine, de intensiteit van de solisten en de precieze van het gehele gezelschap.

Tijdens onze live voorstellingen trakteren wij u graag op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. De wijn wordt verzorgd door Le Petit Paradis en de amusehapjes zijn in handen van restaurant De Markies.

Dinsdag 11 april
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: 22,50 euro

Omdat het een live-voorstelling betreft kunnen de definitieve tijden ietwat wijzigen. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Terug