Films

Kingsman Marathon (16+)

16
Kingsman Marathon (16+) Special
Regisseur

Matthew Vaughn

Acteurs

Colin Firth, Taron Egerton, Julianne Moore

Genre

Actie - Avonturenfilm

Tijdsduur

2 uur, 35 minuten

Kingsman: The Secret Service was in 2014 een van de leukste films van het jaar. Dit jaar komt het langverwachte vervolg, Kingsman: The Golden Circle uit! Genoeg reden voor een marathon dus!

Op zaterdag 23 september kunt u bij ons naar een exclusieve Kingsman Marathon! Het programma start om 19.00 uur met het eerste deel uit de serie. Vervolgens kunt u genieten van het nieuwste deel, Kingsman: The Golden Circle! Voor slechts €12.50 euro bent u erbij!

Kingsman: The Secret Service
In deze komische actiefilm maakt Eggsy kennis met een genootschap van geheim agenten, genaamd The Kingsman. Onder de vleugels van zijn nieuwe mentor Galahad leert hij de kneepjes van het vak als Kingsman. Wanneer deze wordt vermoord door badguy Valentine, zet Eggsy alles op alles om zijn dood te wreken!

Kingsman: The Golden Circle
De helden van de Kingsman staan voor een nieuwe uitdaging. Wanneer hun hoofdkwartier vernietigd wordt en de wereld wordt gegijzeld ontdekken de overgebleven Kingsman een verwante spionnenorganisatie in de Verenigde Staten, genaamd The Statesman. De twee geheime elite-organisaties moeten hun krachten bundelen om de wereld te redden! Iets wat voor Eggsy inmiddels een gewoonte lijkt te worden..

Beide films zullen een pauze bevatten en tussen de films zal er ook een korte pauze zijn.

LET OP: Deze marathon is voor 16 jaar en ouder. Onder de 16 geen toegang. Wel 16 jaar of ouder, legitimatie verplicht.

Zaterdag 23 september
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Prijs: 12,50 euro

Terug