Films

KleuterBios: Brandweerman Sam: UFO Alarm

AL
KleuterBios: Brandweerman Sam: UFO Alarm KleuterBios
Regisseur

Gary Andrews

Acteurs

nvt

Genre

Familiefilm

Tijdsduur

1 uur, 15 minuten

Speciaal voor de allerkleinste bioscoopbezoekers, KleuterBios! Tijdens de KleuterBios laten wij het licht in de zaal zachtjes branden, en staat het geluid iets zachter. Naar de bioscoop gaan is immers al een groot avontuur!

Vanaf zondag 3 september is er een nieuwe KleuterBios met de film: Brandweerman Sam: UFO Alarm!

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden.

Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

Terug