Films

LadiesNight: Voor Elkaar Gemaakt

12SeksSwearing
LadiesNight: Voor Elkaar Gemaakt LadiesNight
Regisseur

Martijn Heijne

Acteurs

Loes Haverkort, Matthijs van de Sande-Bakhuijze, Roeland Fernhout

Genre

Romantische komedie

Tijdsduur

2 uur, 0 minuten

Dames, op woensdag 19 april openen wij onze twee grootste zalen weer voor u. Dan is het LadiesNight! Op het programma staat de voorpremière van de Nederlande komedie Voor Elkaar Gemaakt. U wordt getrakteerd op een welkomstdrankje in stijl van de film en ook aan de aankleding denken we natuurlijk weer. In de pauze staan er uiteraard weer lekkere hapjes voor u klaar!

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet..

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 14 april opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 15 april opnieuw in de verkoop.

Update 15-4: Kaarten die vanaf zaterdag 15 april zijn gereserveerd, dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang opgehaald te worden.

Woensdag 19 april
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Prijs: 13,00 euro

Terug