Films

LadiesNight: Weg van Jou

ALSwearing
LadiesNight: Weg van Jou LadiesNight
Regisseur

Jelle de Jonge

Acteurs

Katja Herbers, Lykele Muus, Carly Wijs

Genre

Romantische komedie

Tijdsduur

2 uur, 5 minuten

OH YES het is weer LadiesNight! Woensdag 11 oktober zijn alle dames weer welkom tijdens onze LadiesNight: Weg van Jou! Voor slechts 13,00 euro zie je deze nieuwe romantische komedie als eerst tijdens de voorpremière en word je getrakteerd op een welkomstdrankje en lekkere hapjes in de pauze! Wacht niet te lang en reserveer snel!

De film:
De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 6 oktober opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 7 oktober opnieuw in de verkoop.
*UPDATE*: Kaarten gereserveerd ná de deadline van vrijdag 6 oktober dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang te worden opgehaald.

Woensdag 11 oktober
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Prijs: 13,00 euro

Terug