Films

Madama Butterfly - Live Opera

Madama Butterfly - Live Opera Live Opera
Regisseur

nvt

Acteurs

nvt

Genre

Live opera

Tijdsduur

3 uur, 10 minuten

Antonio Pappano voert een indrukwekkende cast geleid door Ermonela Jaho in Puccinni's diep ontroerende opera.

Puccini's Madama Butterfly is een van de meest populaire opera's, met betoverende muziek en een hartverscheurend verhaal van een liefhebbende jonge geisha die wordt achtergelaten door haar Amerikaanse echtgenoot. De veelgeliefde sopraan Ermonela Jaho zingt de titelrol voor het eerst in Covent Garden, in de prachtige productie van Moshe Leiser en Patrice Caurier.

De exotische beeldspraak van de Nagasaki setting is geïnspireerd door het 19e-eeuwse Westerse geromantiseerde beeld van Japan.
Puccini's muziek brengt de ochtendvogels tot leven, het ritueel van een bruiloft en de verleiding door marine officier B.F. Pinkerton (gezongen door de jonge tenor Marcelo Puente) van zijn jonge, onschuldige bruid. Tot bekende momenten horen de gepassioneerde aria 'Un bel dì' (Een mooie dag) wanneer de achtergelaten Cio-Cio-San aan haar dromen terug denkt.

Royal Opera Music Director Antonio Pappano, geprezen voor zijn interpretaties van Italiaanse opera, voert deze intense en ingrijpende reis van licht en opwinding naar duisternis en zelfopoffering.

Tijdens onze live voorstellingen trakteren wij u graag op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. De wijn wordt verzorgd door Le Petit Paradis en de amusehapjes zijn in handen van restaurant De Markies.

Donderdag 30 maart
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: 22,50 euro

Omdat het een live-voorstelling betreft kunnen de definitieve tijden ietwat wijzigen. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Terug