Films

Otello - Live Opera

Otello - Live Opera Live Opera
Regisseur

nvt

Acteurs

nvt

Genre

Live opera

Tijdsduur

3 uur, 25 minuten

Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en uiteindelijk moord, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en moord. Sopraan Maria Agresta zal zijn Desdemona zijn en bariton Ludovic Tézieer als aartsrivaal lago in een nieuwe productie van Olivier Award-winnende regisseur Keith Warner.

Een belangrijk werk in het opera repertoire, leunt Verdi's Otello op de krachten van het Orkest van het Royal Opera House, het Royal Opera Chorus en deze fantastische line-up met voorname zangers, met exquise duetten, emotioneel patente solonummers en spannende refreinen. Speciale hoogtepunten zijn onder andere Otello en Desdemona's meeslepende liefdesduet, en Desdemona's aangrijpende 'Willow Song en het Avé Maria'.
Royal Opera Music Director Antonio Pappano dirigeert dit Italiaanse meesterwerk.

Tijdens onze live voorstellingen trakteren wij u graag op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. De wijn wordt verzorgd door Le Petit Paradis en de amusehapjes zijn in handen van restaurant De Markies.

Woensdag 28 juni
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: 22,50 euro

Omdat het een live-voorstelling betreft kunnen de definitieve tijden ietwat wijzigen. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Terug