Films

Spaanse Avond: La Chana

AL
Spaanse Avond: La Chana Special
Regisseur

Lucija Stojevic

Acteurs

Antonia Santiago Amador

Genre

Documentaire

Tijdsduur

1 uur, 55 minuten

Liefhebbers van gitaarmuziek, flamencodansen, heerlijke tapas en wijn en zomerse sferen, wij nodigen u op dinsdag 13 juni van harte uit voor onze Spaanse Avond met de bekroonde film La Chana!

Op dinsdag 13 juni waant u zich bij AnnexCinema in het mooie Spanje. We draaien dan eenmalig de documentaire La Chana, over de Spaanse Antonia Santiago Amador alias 'La Chana', 's werelds beste flamencodanseres uit de jaren '60 en '70. Zij maakte in deze periode furore als vurige flamencodanseres, totdat ze op haar hoogtepunt ineens uit de schijnwerpers verdween.

In de documentaire wordt de inmiddels bejaarde Antonia gevolgd en onthult de danseres de heftige redenen voor haar plotselinge carrièrebreuk. 'La Chana' is inmiddels slecht ter been maar bereidt nog een laatste optreden voor, zittend weliswaar maar nog altijd met indrukwekkend voetenwerk.

De film La Chana is bekroond met de VPRO IDFA Publieksprijs!

De avond zal volledig in het teken staan van de flamencodans en Spaanse sferen. U wordt getrakteerd op een goed glas Spaanse wijn van Le Petit Paradis en op heerlijke traditionele Spaanse pincho hapjes ,verzorgd door restaurant El Rey. Uiteraard zal de Spaanse flamencomuziek niet ontbreken!

Dinsdag 13 juni
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Prijs: €13,00 p.p.

Terug