Films

The Mummy 2D (16+)

16Scary
The Mummy 2D (16+) 16+ | 2D
Regisseur

Alex Kurtzman

Acteurs

Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

Genre

Actie - Avonturenfilm

Tijdsduur

2 uur, 20 minuten

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.

Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Met o.a.: Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), Russell Crowe (Gladiator) en Marwan Kenzari (Ben-Hur).

De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious.

LET OP: Deze film is voor 16 jaar en ouder. Onder de 16 geen toegang. Wel 16 jaar of ouder, legitimatie verplicht.

Terug