NIEUWS

Specials

Bij AnnexCinema proberen we in ons reguliere filmprogramma ook regelmatig speciale voorstellingen in te plannen onder de noemer "Specials". Dit zijn films uit allerlei categorieën als: Arthouse, documentaires, muziekfilms, live opera en ballet en LadiesNights. Hier vindt u alle specials die momenteel gepland staan.

Lees meer...

Royal Opera House seizoen 2017-2018

Ook komend seizoen vertonen we elke maand weer een schitterende live opera- of balletvoorstelling. Het programma voor 2017-2018 is bekend! Klik verder voor een overzicht van alle voorstellingen en om te reserveren.

Lees meer...

Filmprogramma kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur! Vanaf maandag 21 december draaien wij twee weken lang, elke dag van 's ochtends tot 's avonds films! Een bomvol filmprogramma dus. Het filmprogramma voor de gehele kerstvakantie is gemaakt en staat online! Lees verder voor onze Kerstvakantie tips. 

Lees meer...

Kom uit je Dip-tip

Nu september voor de deur staat en school en werk weer gaan beginnen, kunt u vast een uitje gebruiken om de traditionele after-vacation dip te voorkomen. Dat kan op woensdag 9 september, tijdens de Special: Vacation! Klik verder voor meer informatie over dit zomerse evenement.

Lees meer...

HorrorNight: Sinister 2

Zelfs de echte horrorliefhebbers kunnen zich mentaal voorbereiden nu.. De komende HorrorNight belooft een doodenge te worden! We draaien op vrijdag 28 augustus namelijk de film Sinister 2! Lees verder voor meer informatie.

Lees meer...

HorrorNight: The Gallows

Vanwege het grote aantal horrorliefhebbers in Woerden en omstreken organiseren we vrijdag 7 augustus weer een HorrorNight! Dit keer staat de film The Gallows op het programma! 

Lees meer...

1 2 3 4 ... 54 Next >