NIEUWS

Filmprogramma kerstvakantie

Kerstvakantie

 

De kerstvakantie staat voor de deur! Vanaf maandag 21 december draaien wij twee weken lang, elke dag van 's ochtends tot 's avonds films! Een bomvol filmprogramma dus. Het filmprogramma voor de gehele kerstvakantie is gemaakt en staat online

Hieronder volgen een aantal tips om uw bezoek tijdens de Kerstvakantie zo geslaagd mogelijk te maken!

Reserveer uw kaarten online
Wij raden u tijdens de kerstvakantie aan om zoveel mogelijk online te reserveren. Wegens de grote drukte kunnen wij telefonisch namelijk op sommige momenten minder goed bereikbaar zijn.

Koop uw kaarten via iDEAL
Om lange wachtrijen aan de kassa te ontlopen kunt u de kaarten het best via iDEAL kopen. U ontvangt een QR-code op uw account (let op, niet per e-mail) die u kunt uitprinten of op uw smartphone kunt laten zien. Hiermee kunt u de rij aan de kassa overslaan. Zorg er wel voor dat u zeker weet dat u de goede film, datum en tijd heeft geselecteerd voordat u uw aankoop doet. Eenmaal gekochte kaarten zijn helaas niet om te ruilen voor een andere tijd, datum of film, of te retourneren.

Kom uw gereserveerde kaarten op tijd afhalen
Alle gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang opgehaald te worden. U kunt uw kaarten ook al tijdens onze openingstijden afhalen vanaf het moment dat u gereserveerd heeft.

Kom op de fiets
Wanneer het weer het toe laat kunt u het best op de fiets naar de bioscoop komen. Komt u toch met de auto en is ons parkeerterrein vol kunt u aan de overkant van de straat in de parkeervakken parkeren. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid aan de Vijzelmolenlaan op het industrieterrein aan de overkant.

Categorieën: Algemeen