Cadeaubonnen

AnnexBiosBon

Zoekt u een origineel verjaardagscadeau? Geef eens een AnnexBiosBon cadeau.
Voor € 13,00 geeft deze bon u toegang tot elke 2D-film inclusief een PET fles frisdrank of flesje Heineken en een medium popcorn. Bij een 3D-film betaalt u een toeslag van € 1,50 per persoon. 3D-brillen zijn aan de kassa en bar te koop voor € 1,00. Bij een extra lange film kunnen wij een toeslag rekenen van € 1,00 per persoon.

FilmDinerBon

Een compleet avondje uit in Woerden wordt mogelijk gemaakt door de FilmDinerBon. Lekker uit eten en daarna naar de film, of andersom natuurlijk!

Voor € 27,50 kunt u genieten van een heerlijk FilmDiner (klein voorgerecht of een broodplankje en een hoofdgerecht) bij Restaurant De Markies, Italiaans restaurant Viviamo, Fabels Eten & Drinken of restaurant Bij Petrus. Daarna kunt u genieten van de nieuwste films bij AnnexCinema. U bepaalt uiteraard zelf of u eerst naar de film gaat en dan eten of andersom. De enige voorwaarde is dat u op dezelfde dag gebruik maakt van het FilmDiner en de FilmBon. De FilmDinerBon is geldig van zondag t/m donderdag en niet inwisselbaar op vrijdag en zaterdag. 

Reserveren bij zowel AnnexCinema als het restaurant is verplicht zodat de restaurants rekening kunnen houden met de aanvangstijden van de film. Let op: De kaarten dienen uiterlijk 30 minuten van te voren te worden afgehaald aan de kassa. Wij willen u dan ook de tip geven om de kaarten al af te halen voordat u gaat dineren.

De FilmDinerBon geeft recht op een 2D film naar keuze. Bij 3D films dient u een toeslag van €1,50 te betalen. Bij extra lange films dient u een toeslag van € 1,00 te betalen.

De FilmDinerBon is zowel bij alle deelnemende restaurants als bij AnnexCinema te verkrijgen.

BurgerBiosBon

Bent u na een lange werkdag toe aan een borrel? Of heeft u gewoon zin in een lekkere burger als diner? Maak de avond dan compleet met een film met onze BurgerBiosBon! Voor slechts €17,50 kunt u bij de HALL genieten van een lekker Burger- of Borrelarrangement om daarna bij AnnexCinema naar de film te gaan.

Reserveren bij zowel AnnexCinema als de HALL wordt aanbevolen. Let op: De kaarten dienen uiterlijk 30 minuten van te voren te worden afgehaald aan de kassa. Wij willen u dan ook de tip geven om de kaarten al af te halen voordat u naar de HALL gaat.

De BurgerBiosBon geeft recht op een 2D film naar keuze. Bij 3D films dient u een toeslag van €1,50 te betalen. Bij extra lange films dient u een toeslag van € 1,00 te betalen. Het bezoek aan de HALL en aan AnnexCinema dient op dezelfde dag plaats te vinden. 

De BurgerBiosBon is zowel bij de HALL als bij AnnexCinema te verkrijgen.

KinderFeestkaart

Wilt u een kinderfeestje organiseren, koop dan de KinderFeestKaarten van AnnexCinema.
Voor slechts € 10,50 per kaartje heeft iedereen toegang tot een 2D-kinderfilm inclusief een klein flesje frisdrank en een kleine popcorn, zakje chips of M&M's. Deze aanbieding geldt voor een groep van minimaal 6 kinderen en 1 begeleider. Bij een 3D-film betaalt u een toeslag van € 1,50 per persoon. 3D-brillen zijn aan de kassa en bar te koop voor € 1,00.

Nationale Bioscoopbon

Ook kunt u bij ons de Nationale Bioscoopbon kopen en inleveren. Deze bon is geldig bij meer dan 150 bioscopen en filmtheaters in Nederland.