Zakelijk

Op deze pagina kunt u informatie vinden over:
-Werken bij AnnexCinema
-Adverteren in de bioscoop
-Het huren van een zaal
-Deelnemen aan onze evenementen

 

Werken bij AnnexCinema

 

Oproepservicemedewerker (m/v):

Op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is oproepservicemedewerker bij AnnexCinema iets voor jou!

Jij bent:

-Tussen de 18 en 21 jaar oud
-Woonachtig in Woerden of directe omgeving
-Vrolijk, vriendelijk en klantgericht
-Flexibel
-Ruim inzetbaar in weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

-Kaartverkoop
-Kaartcontrole
-Barwerkzaamheden
-Schoonmaak.

Solliciteren kan via info@annexcinema.nl.

 

Adverteren in de bioscoop

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf, een knallende actie of een evenement? Wat is een betere locatie dan in de bioscoop? In 4 zalen en op 2 locaties in de corridor brengt u uw boodschap onder de aandacht van ruim 150.000 bezoekers per jaar! 7 dagen per week, meerdere malen per dag zal uw reclame op de grote schermen vertoond worden. Het is mogelijk om een stilstaande afbeelding te laten zien, maar ook een video met of zonder audio is mogelijk!

Voor meer informatie kunt u mailen naar reclame@annexcinema.nl

 

Zaalverhuur

Naast het vertonen van de nieuwste films heeft AnnexCinema u nog veel meer te bieden. Bent u op zoek naar een originele, bijzondere locatie voor uw presentatie, productpresentatie, receptie of personeelsuitje? Dan bent u bij AnnexCinema aan het juiste adres. Wij beschikken over 4 zalen waarvan de grootste plaats biedt aan 174 bezoekers, daarnaast hebben wij ook nog een vergaderruimte. 

Zaalverhuur film
Wilt u graag met een besloten groep een film bekijken? Dat kan! Vanaf 50 personen kunt u een zaal huren en vrijwel elke film zien die u wilt. Gebruik maken van de bar? Geen probleem! Voor een besloten voorstelling zijn onze zalen beschikbaar buiten onze reguliere openingstijden. Zie hier wat onze openingstijden zijn.

Voor meer informatie kunt u mailen naar evenementen@annexcinema.nl

Zaalverhuur evenement
Heeft u een nieuw product dat u wilt lanceren? Een boekpresentatie? Of een gezellig feestje of personeelsuitje? Dit kan bij AnnexCinema. Onze zalen lenen zich uitstekend voor een presentatie en er is dan ook een hoop mogelijk. Wij kunnen alles tot in de puntjes voor u verzorgen, van een rode loper voor de deur tot draadloze microfoons om uw presentatie te versterken. Evenementen zijn uitsluitend buiten onze reguliere openingstijden te organiseren. Zie hier wat onze openingstijden zijn.

Voor meer informatie kunt u mailen naar evenementen@annexcinema.nl

 

Evenementen

AnnexCinema organiseert zelf ook regelmatig evenementen. Denk hierbij aan een LadiesNight, CinemaPlus, live opera of de première van een kinderfilm. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte partners om onze evenementen zo leuk mogelijk te maken. Zou u aanwezig willen zijn met een stand tijdens een LadiesNight, of heeft u iets leuks aan te bieden bij een kinderfilm of CinemaPlus? 

Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens en wat u aan wilt bieden naar info@annexcinema.nl